ZAKELIJK:

Naast de reguliere particuliere markt, levert en verzorgt StoneCenter eveneens de zakelijke markt. Deze tak van ondernemers voorziet StoneCenter van een uitstekende natuursteen product. Voor de zakelijke markt geldt betrouwbaarheid, goede en juiste adviezen, projectmatig meedenken en snelle levertijden. Daarbij levert StoneCenter een product met in juiste prijs en A kwaliteit verhouding.

Het plaatsen en leggen, van de door StoneCenter geleverde natuursteen producten kunnen ook aan StoneCenter worden opgedragen of worden uitbesteed. Tevens en toch zeer belangrijk, is Stonecenter in staat om gespecialiseerde producten op maat te maken, dus volledige herstelwerkzaamheden uit te voeren. U ontvangt, voordat u de opdracht aan Stonecenter verstrekt, vooraf een volledige omschreven gespecificeerde Aannemers prijsaanbieding.

Ook bent u in de gelegenheid om met uw relatie onze showrooms in Breda (gelegen aan Spinveld 19) en Delft (gelegen aan Einsteinweg 20) te bezoeken. Wij heten u en uw relaties dan ook van harte welkom.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Klik hier