keuken afbeelding

Natuursteen aanrechtblad Den Haag

Bent u op zoek naar Natuursteen aanrechtblad
Den Haag
? Dan bent u bij StoneCenter aan het juiste adres. Bij StoneCenter kunt u terecht voor alle vervaardigde producten uit natuursteen. Deze producten dragen bij aan een hygiƫnische en onderhoudsvriendelijke omgeving.

Natuursteen aanrechtblad
Den Haag

De veelzijdigheid en de eigenschappen van natuursteen vragen echter niet alleen vakmanschap. Ook bij het verwerken en bewerken, voor een optimale toepassing van het materiaal kunnen wij u tevens eerlijk en vakkundig adviseren.

Naast onze particuliere klanten ,verzorgen wij als StoneCenter ook de zakelijke markt. Ondernemers voorzien wij als StoneCenter van uitstekende natuursteen producten.

Zowel voor de zakelijke markt als onze particuliere klanten streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze projecten, leveringen en afspraken. Vertrouwen staat wat ons betreft centraal. Tevreden klanten zijn vanzelf trouwe en hechte relaties. Wij denken mee en houden ons aan onze levertijden van 5-10 werkdagen. Daarbij hebben we een Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Over ons

StoneCenter is uw specialist in natuursteen!

Bij StoneCenter (Spinveld 19 te Breda en Einsteinweg 20 te Delft) kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten die bijdragen aan een hygiƫnische en onderhoudsvriendelijke omgeving. Wij hebben meer dan 35 jaren ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen, dorpels, vensterbanken etc. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buitenvloeren, in marmer hardsteen en graniet. Ook een heel scala aan terrastegels en tuintafels behoren tot ons assortiment.

In onze showrooms kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over verwerking en onderhoud van natuursteen. Naast natuursteenproductie zijn wij ook gespecialiseerd in de advisering en levering van natuursteen voor projecten, geheel volgens de bestekspecificaties van onze opdrachtgever.

Ook renoveren en repareren wij alle denkbare natuurstenen vloeren. Heeft u vragen over producten en diensten van StoneCenter, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De prijzen zijn revolutionair laag en daarnaast kunt u genieten van de verbijsterende aanbiedingen! Houd deze speciale periodieke acties in de gaten op onze website en u zult verrast worden. Door een zorgvuldig geselecteerd netwerk van leveranciers kunnen wij u het beste bieden tegen zeer scherpe prijzen.