MATERIALEN:

Composiet

Composiet bestaan uit natuurlijk kwarts, ontworpen om huidige keukens en badkamers te decoreren en te verrijken. Composiet is heel hard. Daardoor kan composiet tegen heel veel stoten van het dagelijks leven.

Lees verder


Leisteen

Leisteen bestaat uit lagen klei die door de druk in de loop van miljoenen jaren ontstaan is. Er zijn allerlei soorten leisteen, afhankelijk van de oorsprong. Belangrijke factoren zijn organisch gehalte, korrelgroottepercentages, vetgehalte enz.

Lees verder


Graniet

Graniet is een stollingsgesteente en dat wil zeggen dat het is gevormd door het ondergronds stollen van magma. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen.

Lees verder


Hardsteen

Hardsteen of ook wel Blauwe hardsteen, arduin, Limestone is een kalksteen met een min of meer uitgesproken blauwgrijze kleur .Deze wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van zeer veel natuurlijke resten die o.a. gevormd worden door kleine zeediertjes en/of fossielen.

Lees verder


Marmer

Marmer bestaand uit puur calciumcarbonaat. De verschillende marmersoorten hebben vanwege hun prachtige, bijna transparante lichtval, vastheid, relatieve structuren een schitterend aanzicht en uitstraling.

Lees verder


Keramiek

Keramiek is een materiaal dat noch een metaal noch een polymeer is. Voorbeelden van keramieken zijn bijvoorbeeld aardewerk, steengoed en porselein, maar daarnaast valt ook te denken aan glas, diamanten, supergeleiders en implantaten.

Lees verder

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Klik hier